sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tunnustus, jonka sain

No niin, palataanpas nyt tähän tunnustukseen.


Tunnustukseen kuuluu seuraavat kolme tehtävää:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.


 

KIITOS PIRJOLLE, Violettia ja villalankaa-blogiin, jolta tämän awardin sain.

Mitähän sitä nyt kertoisi itsestään...

1. Vapaapäivinä en viitsisi millään nousta kellon herätykseen. Usein siirrän sitä torkulla aina vaan eteenpäin...Ilman herätystä voisin nukkua vaikka miten piiitkäään!

2. Aamupalani koostuu yleensä kahvista ja (paahto)leivästä, lisäksi ehkä jogurtti. Heti herättyäni ei vaan maistu oikein puuro tms.

3. En osaa viheltää! No, se ei nyt kovin tarpeellinen taito edes taida olla ;D

4. Toisessa korvassani on kolme reikää ja yhden niistä olen tehnyt silloin nuorempana itse hakaneulalla. Auts!

5. Minulla on viisi veljeä ja yksi sisko.

6. Ajohistoriani aikana olen saanut kahdet ylinopeussakot. Toiset peltipoliisilta ja toiset ratsiassa. Molemmat tulivat lyhyellä aikavälillä ja kolmansista olis lähtenyt kortti! (Yleensä en kyllä aja ylinopeutta, laitetaan nuo nuoruuden/tyhmyyden piikkiin!)

7. Kävin muutama päivä sitten ensiapukurssin. EA2 oli ehtinyt mennä vanhaksi, joten nyt löytyy EA1-kortti. Ensiaputaidot pitäisi kyllä löytyä jokaiselta. Koskaan ei tiedä mitä tilanteita tulee vastaan. Oli kyllä hyvä kerrata elvytys yms.

Tämäkin tunnustus taitaa jo löytyä niin monesta blogista, joten en laita tätä eteenpäin. Jos joku haluaa ottaa tämän mukaansa, niin ole hyvä, olet sen ansainnut!

2 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Kaunis myssynen. Huvitti tuo miehesi kuvvausasenne. Meillä vähän sammaa vikkaa, toki kyllä mies ihan asiallisia kuvia on ylleensä ottanu usiamman, mutta osa ihan pielessä...

Paula kirjoitti...

Kommentti tais tulla väärään postaukseen, mut ei se haittaa ;D Kiitos Näppi! Pitäsköhän meijän alkaa opastamaan miehiämme kuvan sommittelussa? ;)