maanantai 2. huhtikuuta 2012

Nyt on lomat lusittu

Ensinnäkin Pepe kiittää onnitteluista ;) ja toiseksi minä kiitän Pirjoa saamastani tunnustuksesta. Palaan siihen myöhemmin.

Tultiin viime sunnuntaina, siis eilen?!, aamuyöllä kotia lapin reissulta. Missäs muuallakaan oltais oltu kuin Saariselällä... Aika pilvistä oli alku viikko, mutta lopussa oli onneksi muutama aurinkoinenkin päivä. Maisemat on kyllä aivan mahtavia ja siellä sielu lepää ;) 


Hiihdettiin tällä reissulla ensimmäistä kertaa Kulmakurun lenkki. Karttaan se oli merkitty sinisen alun jälkeen punaisella ja mustalla. Ei siis sieltä helpoimmasta päästä, mutta luulin kyllä pahemmaksikin. Ehdottomasti täytyy hiihtää se toistekin, jo maisemien takia.


Mulla on varmaan joku ihme Saariselkäkirous, koska tälläkin reissulla se perr...leen rakko tuli kantapäähän!! Nyt sentään oli n.50 km hiihtoa takana täällä kotinurkilla, ihan samat sukat ja monot käytössä, eikä mitään ongelmia. Mutta annas kun ollaan lapissa, niin eikös ala kantapäässä hinkata parin päivän jälkeen!! Sain mä kuitenkin hiihtokilometrejä viidessä päivässä n.120. Jee! (viime vuonna vain 80km). Viimesenä päivänä ei kyllä hiihto napannut sitten yhtään ;) mutta Panimossa oli hyvää tummaa olutta!

Kesälomaa odotellessa...

1 kommentti:

Näppi kirjoitti...

Lappiin mun mieleni tekevi... varsinkin kun kahtoo näitä ihania maisemakuvia.