lauantai 27. marraskuuta 2010

Sytykkeitä

Sytykeruusuihin taisin törmätä ensimmäisen kerran ihan sattumalta Annan Aarteissa. Ne olivat niin ihanan näköisiä, että linkki piti heti laittaa Suosikkeihini. Ja löytyyhän Annalta vaikka mitä ihanuuksia muutenkin..
Pitkään ruusut ovat odottaneet kokeilemista ja aikaisemmin tällä viikolla tartuin sitten toimeen. Nyt ruusuja tuli tehtyä vain pieni kulhollinen, mutta ei hätää, kananmunakennoja on lisää odottamassa!!



Strömsössä taas tekivät joskus sytykekäpyjä. Käpyjä ja kaikenmaailman risuja tulee kerättyä melkein aina, kun ollaan koiruuden kanssa metsässä . Materiaalia siis löytyi ja samalla kokeilin näidenkin dippaamista steariiniin. Ihan kivannäköisiä nämäkin. Ehkä useamman kerroksen ois voinut kastella, niin steariini tekis semmosen "lumisen" pinnan. Kynttiläkään ei ollut ihan valkoinen, vaan enemmänki läpikuultavan kellertävä. Seuraavalla kerralla käytän kyllä ihan valkoista tavan kynttilää.


2 kommenttia:

anna kirjoitti...

nättejä ruusuja olet tehnyt :) ja itse näin myös tuon strömsön jakson jossa tekivät noita sytykekäpyjä. kiva idea sekin, taitaa vaan jäädä ensivuoteen kun kävyt ovat ainakin täällä jo lumen alla :D

Paula kirjoitti...

Anna: Kiitti. Kyllä täälläkin nyt on lunta sen verran, että käpyjä tms. ei voi kerätä. Miehen mielestä varmasti hyvä niin, ei aina ymmärrä mun risujen raahaamista ;D