torstai 11. marraskuuta 2010

Hiirulaisen "maja"

Miksköhän puhutaan aina jouluvaloista?! Näin pimeän aikaan on kiva laittaa koristevaloja antamaan vähän lisävaloa. Mun mielestä ei  tarvitse olla joulunaika, jolloin vasta voisi ripustaa valoja. Kunhan ne ei ole monenvärisiä ja mikä vielä kauheempaa- vilkkuvia! Mutta makunsa kullakin...

Jättikokoisen lyhtyni sisällä oli viime talvena nuo maalatut oksat + valot. Nyt laitoin sinne myös asustamaan hiirulaisen. Sen ohje löytyy Lämmin joulu- kirjasta. Olen tehnyt lisäksi kaksi pienempää hiirulaista, mutta ne pääsevät lyhtyyn vasta lähempänä joulua. Syystä, että niillä on tonttulakit päässä.
Aloitin tekemään sammalsydäntä, mutta sammalta ei ollutkaan tarpeeksi. Sydän muotoutuikin sitten jäkälästä. Pohjana on kaksi kanaverkosta leikattua sydäntä, jotka on liitetty yhteen. Väliin työnsin sitä sammalta, mutta päälipuoli on ed. mainitusta syystä jäkälää. Koristeeksi kieputin sydämen ympärille kullan- ja hopeanväristä ohutta lankaa. Se ei tosin taida kuvassa näkyä.

Sydämen laitoin riippumaan penkin selkänojaan. Kieputin valot selkänojan ympärille, lisäksi aiemmin tekemäni asetelma ja pari lyhtyä...tuli aika kivannäköinen lopputulos ainakin omasta mielestä.


3 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Onpas kaunis! Minä aina ihailen toisten asetelmia, täytyisi ihan ottaa itseä niskasta kiinni ja kokeilla jotain tällaista.

Jatta kirjoitti...

Tulin tännekkin vielä ilmoittamaan ja pahoittelemaan, laitoin ohjeen sulle just että tuliko se nyt perille? Pistin ohjeen sulle ekaa kertaa jo monta viikkoa sitten, oon niin hirmuisen pahoillani kun se jostain syystä ei sitten ole tullutkaan :( Nyyh, tää on tosi noloa kun sulla oli se deadlinekin kukalle..

Paula kirjoitti...

Hennalle kiitos!

Jatta, laitoin sulle meiliä!