maanantai 8. marraskuuta 2010

Nyt näkyy ja kestää!

Koiruudella ei kaupasta ostetut heijastinliivit kauan vanhene. Ei tartte ku pari kertaa käydä metässä juoksemassa, niin jo on mahanalusta rikki. Piikelillä kun on kuitenkin aika matala "maavara" ;D
Kaupan liivit on niin ohuesta kankaasta tehty, että ne kestää korkeintaan hihnalenkillä ehjinä. Ja niitä meillä ei kovin mieluusti harrasteta... Parasta, kun pääsee vapaana juoksemaan joko mehtään tai takapihan aitaukseen.

Tein tämän liivin malliltaan hyväksi havaitun valmiin (repalaisen) liivin mukaan. Alapuoli on auton istuinsuojasta, yläpuoli ylisuuresta kaksijalkaisten huomioliivistä ja sisäpuoli vanhasta fleecepaidasta. Heijastinnauhat ratkottu huomioliivistä ja tassunkuva on koiruuden eräästä toisesta revenneestä liivistä. Solki on ehkä turhan iso, mutta siihen hätään ei ollut pienempää...se on otettu juomapullovyöstä. Tarranauhat on myös osin ratkottu vanhoista liiveistä, osa löytynyt ompeluvarastoista. Siis täyttä kierrätystä, vois sanoo!

Liivi on ollut jo pari kertaa käytössä ja risukossa on menty...toistaiseksi ehjänä!!

 

2 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Kätevä liivi! Sama on huomattu, että ei tahdo kaupan halpisliivit kestää. Ajokki hävitti omansa viime viikolla, vain kaulan ympäri kiertävä osa tuli takaisin, loput jossain pusikossa. Samaa mietin, että pitäis tuunata, kunhan jaksais innostua ompelusta.

Paula kirjoitti...

Altocumulus: Toi liivi on vaikuttanut kestävältä, joten enpä taida enää halpisliivejä ostella! Ei muuta, ku ompelukone surisemaan ;)