sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Reilut kaksi vuotta ja...

tadaa-SUKAT OVAT VALMIINA!!

Siis ihan oikeesti mä olen aloittanut näitten neulomisen muistiinpanojeni mukaan 1.10.-09. Pikkasenko on tämä projekti kestänyt ;D Itseasiassa toinen sukista oli jo valmiina ja toisen varttakin olin jo neulonut hyvän matkaa.

Nämähän oli työn alla jo tällöin, kun esittelin keskeneräisiä... (EIKÄ!tuolta paljastui toisetkin sukat, jotka vois ehkä tehä jo loppuun,ne Dropsin sahalaitaiset. En ainakaan muista niitten valmistuneen..Mistähän ne löytyis? Ja tuo ruskeasta Nallesta aloittamani neule on sekin kesken! Taitaapi mennä purkuun...Nyt muuten hävettää ;))


Malli: Paraphernalia
Mistä: Ohjelinkki löytyy Tainan blogin sivupalkista
Lanka: Schoppel Wollen Zauberball
Puikot: 2½ mm
Muuta: Kauniimmat ehkä yksivärisestä langasta neulottuna. Pelottaa sukkien hajoaminen alta aikayksikön karheitten kantapäitteni takia;) Lanka ohutta ja pehmeää.

3 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Keskeneräisiä käsitöitä löytyy täältäkin :) Onpas kaunis kuvio sukissa!

Näppi kirjoitti...

Kauniit sukat kuitenkin vaikka niitten neulominen kesti. Mulle on käyny paraphernalioitten kans ihan samalla tavalla. Alotin innolla niitä, mutta kesken ovat...

Paula kirjoitti...

Kiitos Henna ja Näppi! Palmikkokuvio on kyllä kaunis. JOS tekisin toiset, niin tekisin ehkä vähän paksummasta ja yksivärisestä langasta ;)