lauantai 18. helmikuuta 2012

Koiruutta välillä


Meidän Pepellä on kuulemma täällä ihailijoita, joten terkut ainakin sinne Kroatiaan! Nämä kuvat on tämmöisiä venkoilu-kuvia ;)

Onneksi pakkaset on nyt hellittäneet ja koiruuskin tarkenee olla enemmän ulkosalla. Kovimpien pakkasten aikaan Pepeä pidettiin välillä sisällä. Yöt kuitenkin vietti kopissaan, joka on kauttaaltaan vuorattu lumella. Siellä se köllötteli vällyjen välissä kuin iglussa. Kädellä kokeillen koppi oli lämpöinen, eikä turkkikaan tuntunut kylmältä. Pepellä oli hyvä olla siellä, joten kenenkään ei tarvitse huolestua, että toisella olisi ollut kylmä. Pepe ei ole tottunut olemaan öitä sisällä, joten hänen omankin mielenrauhansa vuoksi koppimajoitus oli paras ratkaisu myös kylmimpään aikaan.


Työn alla on Pepelle slipoveri. Saas nähdä ehtiikö valmiiksi vielä tälle talvelle vai vasta seuraavalle...Voi tietysti olla ettei koiruus perusta slipoverista ollenkaan! Pienenpänä ainakin oli kova kiirus hinkata ja kiskoa liivi äkkiä pois päältä. Mut jospa nyt vanhempana osaisi arvostaa lämpöä enemmän ;)

3 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Ihana Pepe ja hyvä turkki kasvaa kun ei ole koko ajan sisällä. Meidän ajokki on ihan sisäkoira, ei raaskinut pentuna viedä jatkuvasti aitaukseen kun muut koirat oli sisällä. Nyt sitten ongelma on se, että tuo Houdini tulee aitauksesta kepeästi ulos... Pitää taas kesällä parannella sitä.

Sirpa kirjoitti...

Ihana koira sinulla :)
Meidänkin sessut oli kyl niillä kovilla pakkasilla ulkona tarhassa päivällä, mut yöksi tulivat enemmän kuin mielellään sisälle nukkumaan ;) - Vaikka niilläkin lämmin koppi olisi, mut sisällä oli koissujenkin mielestä parempi yönsä viettää :D

Paula kirjoitti...

Joo, on se Pepe IHANA <3
Kiitos :)