lauantai 14. elokuuta 2010

Mustia kuvia pussukoissa...

Edellisen postauksen painetut kangaspalat muotoutuivat sitten kännykkäpussukoiksi. Teinpä niitä sitten kerralla useamman, kun vauhtiin pääsin.
Tämä hame oli ennen housut. Ne olivat jo liian kinkkanat takapuolesta, olleet jo monta vuotta =D, mutta en vaan ole raaskinut heittää poiskaan. Hameena toimivat vielä vallan mainiosti. Koskaan ennen en ole tuunannut housuista hametta, mutta aikast hyvä siitä tuli... Yksivärisenä hame kuitenkin kaipasi "sitä jotain", joten painoin kukkakuviot antamaan ilmettä.Kännykkäpussukoitten kangas on muuten samaisten housujen lahkeista.

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Mahtava hame! En oikein käsitä kuinka housuista saa hameen...? Haarasauma auki, mutta riittääkö vanhojen lahkeiden leveys yhdistettynä noin mukavan levyiseen hameeseen, vai tarvitseeko "lisäpaloja"? Olisi nimittäin itselläkin ihania housuja, jotka vähän kinnaavat, eikä tule pidettyä. Olisipa ihana jos niistä voisi tehdä hameita! Ei ole ikuna kuuna päivänä käynyt mielessä. :)

Paula kirjoitti...

Kiitos Jaana ;) Kokeile ihmeessä hameen tekoa housuista. Ratkot lahkeitten sisäsaumat ja haarasaumaa ja ennenkuin leikkaat mitään pois, mallaile päälles saumat nuppineuloin kiinnitettynä. Näät miten muoto asettuu ja tarviiko kiilapaloja. Noi mun housut oli niin leveälahkeiset, et laitoin vaan takakappaleen helmaan pienen kolmionmuotosen kiilapalan.