perjantai 22. tammikuuta 2016

Pipo päähän pakkasella

Taisin joskus mainita, että teen ne keskeneräset ensin valmiiksi ja vasta sitten alottelen uutta. Noh...eipähän tuo ole oikein toiminut niin:) Kädentaitomessuilta ostin Snurren myyntipisteeltä lankaa. Ensin ajattelin ostavani harmaata tai beigen väristä. Haluamaani väriä ei kuitenkaan ollut kahta kerää, joten päädyin tähän punaiseen. Pipo/ myssy oli siis suunnitelmissa alusta alkaen.
 

Malli: Oma sovellus, 104 s., 3o1n- reunus kaksinkertaisena
Lanka: Lamana Cusco (100% alpakka), väri 33  IHANAN PEHMOISTA!
Puikot: 3½ ja 4½
Muuta: Kavennukset aloitettu, kun myssyn korkeus n. 19,5cm.
      1.krs: *neulo 11o, 2o yhteen* 
      2.krs: neulo oikeaa
      3.krs: *neulo 10o, 2o yhteen*
      4.krs: neulo oikeaa
Jatka kavennuksia samaan tapaan, kunnes kavennusten välissä on 7s. Tee seuraavaksi kavennukset joka kerros, kunnes väliin jää 2s. Neulo 2o yhteen koko krs.
Tupsu tehty kirpparilta ostetusta tekoturkiskauluksesta.

Otsikkoon viitaten pipo on kyllä pysynyt itellä visusti päässä näillä pakkasilla.(Eilen vielä -30C) Muutenkin on tullut tumpattua vaatetta päälle riittävästi. Liikenteessä on kyllä näkynyt nuoria neitosia tennarit jalassa ja nilkat paljaana, eikä sitä pipoakaan ole sitten yleensä näillä ollut. Missä järki, kysynpähän vaan??! Onneks nyt on luvattu lauhempaa keliä.

2 kommenttia:

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kauniin pipon oot tehnyt ja tupsu kruunaa kaiken. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujalle. p.s Hyvä ku niillä tyttösillä ei napakin näy.

Paula kirjoitti...

Kiitos paljon:) Oon tainnut jostain kautta piipahtaakin Aurinkokujalla, mutta täytyy tulla vieraisille vielä paremmalla ajalla.