maanantai 1. lokakuuta 2012

Muutosten syksy


 
Tänä syksynä puhaltaa elämässäni muutosten tuulet. Alkuun prosessi on lähtenyt jo aiemmin alkukesästä. Joiltain osin ajatukset ovat varmasti kypsyneet sitäkin pitemmän aikaa alitajuisesti. Joskus sitä vain on uskallettava luottaa omiin tunteisiinsa.
 
Yksi asia, joka elämässäni tapahtuu, on vuorotteluvapaalle jääminen vuodeksi. Virallisesti se alkaa huomenna, lomaillut olen jo viikon verran:) Ainakaan työasioilla ei nyt tarvitse itseään stressata, vaan voi keskittyä muihin muutoksiin. Niistä kerron ehkä myöhemmin.
 
Tällä oli tarkoitus osallistua Lauran korttihaasteeseen#51, jossa piti käyttää valokuvaa. En vain ehtinyt mukaan ajoissa. Mopon olen kuvannut muistaakseni Rhodoksen reissulla. Kirjanmerkki siis.


Tämä kortti on menossa työkavereilleni toivottamaan jaksamista ja työniloa;)
 
Sisäpuolelle värjäsin ja leimasin paperin itse, johon voin raapustaa tekstin. Työkavereita ainakin tulee ikävä ja ehkä joitain asiakkaitakin, itse työpaikkaa ja ilmapiiriä ei niinkään.


2 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Onnittelut ratkaisustasi!
Itse olen ollut vuorotteluvapaalla n. kymmenen vuotta sitten ja se oli ihanaa aikaa. Ei tarvinnu työasioita murehtia, sai tehdä omia mielenkiinnon kohteita, kuntoilla ja vaikka vain olla tekemättä mitään. Sen seurauksena teinkin sitten ammatin vaihdoksen. Nyt olen haaveillut, että kerran vielä otan itselleni samanlaisen tuumaustauon.

Mukavaa ja rentouttavaa aikaa sinulle!

Paula kirjoitti...

Kiitos Ellu, yritän ottaa vapaastani kaiken irti :)
Tuntuu todella mukavalta, kun ei tarvitse stressata töitä. Ja onhan se kiva nukkua aamuisin pitkään ja muutenkin viettää päivänsä niin kuin haluaa. Onneksi vapaani on vasta alussa ja ehdin miettiä vielä, mitä sitä haluaisi jatkossa tehdä.