torstai 19. tammikuuta 2012

Tätä vuotta ja viime vuotta

Työt(kö?) on taas verottaneet voimia ja aikaa, ettei ole oikein ehtinyt tänne blogin puolelle juuri ollenkaan. Jotain olen neulonut ja purkanutkin. Mies kysyikin, että onko tuossa mitään järkeä, kun purin jo melkein valmiin myssyn..! Noh,siitä ei vaan tullutkaan semmosta kuin kuvittelin. Netistä on taas tullut tulosteltua uusia ohjeita vaikka kuinka paljon. Ehtis vaan tehä ensin niitä entisiäkin alta pois. (Aina tää sama virsi!)

Innostuin hankkimaan uuden kännykän, kun entistä sai olla tiuhaan tahtiin lataamassa. Eilen illalla ompelin yömyöhään puhelimelle suojapussukkaa, että sain sen käyttöön. Aamupäivä menikin sitten haukotellessa töissä...


Kisulikankaan olen ostanut kirpparilta. Pussukasta tuli hiukkasen liian nafti, muuten hyvä ;) Kangasta jäi vielä, joten saatanpa surauttaa toisen pikkuisen väljemmän. Kuminauhalenkki oli hyvä idea kiinnitykseen, ensin meinasin laittaa siihen satiininauhaa.


Pata-alustan neuloin ennen joulua ja se menikin lahjaksi. Itellekin voisin kyllä tehä tuollasia, noita pampuloita oli kiva hiplata huovutuksen jälkeen ;D

Malli: Huovutettu pata-alusta
Mistä: Drops design
Lanka: Novita Huopanen
Puikot: nro 8

Sydämen ompelin jo jouluksi koristamaan ruokailutilan kaapistoa.


6 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Ihana tuo kännykkäpussi <3
Hauska tuo pannunalunen, varmaan kiva hiplata :)

Henna kirjoitti...

Aivan ihania käsitöitä! Tuo kännykkäpussin kangas on kyllä huippu!

Sirpa kirjoitti...

Minäkin tykkäsin kovasti tuosta kännykkäpussista... tuo kangas tekee siitä niin söpön ;)
Tätä "blogitalviunta" on ilmeisesti ilmassa - olen ollut kans todella laiskana... toki käsitöitä on tehty, mut mitään ei oikein oo valmistunut, tai saatika blogiin asti päässyt. No, ehkä se tästä - päivät pitenee... kevättä kohti mennään. Ehkä täälläkin karhunpesässä kohta heräillään ;)))

Nipi kirjoitti...

Ihania käsitöitä! Suosikkini on tuo pussi. Tai pompula-alusta! Sydänkin on niin kaunis!

ellu kirjoitti...

Kivoja käsitöitä!
Tuollaiseen pussukkaan voisi minunkin puhelimeni haluta. Kangas on niin suloista.
Tuo pannunalunen taas houkuttelee kokeilemaan pallukoiden pehmeyttä.

Sydämet ovat aina ihania!

Paula kirjoitti...

KIITOS kaikille kehuista ;) Nyt käytössä olen huomannut, ettei siitä kännykkäpussukasta tullutkaan liian naftia. Parempi vaan, kun ei valaha sieltä liian helposti pois!