torstai 10. marraskuuta 2011

Täällä taas

Huih, onpas mulla vierähtänyt aikaa viime postauksesta :0 Muhun iski vissiin joku ihme blogiplääh... Netissä olen kyllä välillä käynyt ja vieraillut teidän toisten blogeissa, mutta omaani en ole jaksanut panostaa. Välillä hartiatkin oli niin jumissa, ettei neulomistakaan voinut oikein harrastaa. Eilen sain yhdet sukat valmiiksi, jotka oli tarkoitus rutistaa vielä Sukkasatoonkin, mutta eivät ehtineet hartiajumin takia.

Keräsin tässä kerran aikamoisen kasan risuja ja niistä ajattelin tehdä vaikka mitä. Noh, risut oli aikansa tuossa kuistilla ja sain aikaiseksi vain hätäisesti tehdyn sydämen. Loput risut kiikutettiin takaisin metsään ;)

Jäkälästä tein callunan muoviruukulle päällysteen ja siitä tuli oikein kivannäköinen, luonnollinen.

Jossain lehdessä näin kuvan kanaverkolla päällystetystä lasipurkista. Päätin kokeilla sitä myös itse. Koristeeksi vuolin kaarnasydämen ja sen ripustuskoukkuun pujotin pieniä helmiä, narusta vielä rusetti päälle.


Aiemmin olen tehnyt ulko-oven pieleen roikkumaan sammal- ja jäkäläpalloja.

4 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Kivoja kuvia!
Houkuttelevan näköinen sisääntulo.
Nuo sammalpallot roikkumassa ovat kivoja.
Ihan idea on myös tuo kanaverkkohomma ja ennenkaikkea tuo kaarnasudän. Nyt pitäisi löytää kaarnaa jostakin.
Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Anneli kirjoitti...

Tosi kivoja koristeita pimeään aikaan :)

Nipi kirjoitti...

Ihanat noi pallot! Ja kaunis lasipurkki koristeineen :)

Paula kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kivoista kommenteista <3 Noihin sammalpalloihin sain idean Sirpalta, jonka blogi löytyy blogiluettelostani. Noitten kaarnasydämien vuoleminen on tosi kivaa ;)