tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kassi Marimekon tapaan

Pitkään aikaan ei ole tullut ommeltua mitään, mutta tämän kassin myötä ompelu tuntuikin taas oikein mukavalta ;) Suorastaan iski ompeluinspis ja nyt haluaisi tehä vaikka mitä!
Löysin tämän Marimekon markiisikankaan palalaarista ja tiesin heti siitä tulevan kassin. Mallia otin vanhasta Marimekon laukustani, tein vain tämän isompana ja lyhyemmällä olkahihnalla. Kokoa on sen verran, että mahtuu A4-kansio sisään.

Kuvasin kassin fiksuna valkean kankaan päällä, mutta enpä sitten silittänyt kangasta ensin...enpä niin... Tausta näytti niin epäsiistiltä, että aloin kikkailemaan kuvankäsittelyllä. Helpompaa ois ollut silittää se kangas ja ottaa uudet kuvat ;D Suokaa siis anteeksi hieman epätasaiset kassin reunat kahdessa ekassa kuvassa...
Sisälle ompelin pienen taskun, johon otin vetoketjun vanhoista housuista. Magneettilukkokin on otettu vanhasta käsilaukusta.


Kiinnitin vielä sivusauman kohdalle alavaraan avainlenksun avaimille tai vaikkapa pienelle kukkarolle/ kännykkäpussukalle.

6 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Voi kun kaunis kassi .
Tuo avaimia varten tehty lenksu on mahtava idea, toivottavasti sen muista, kun seuraavaa kassia teen. Avaimet on aina hukassa kassin pohjalla.

Lila kirjoitti...

Ihana kassi:) Tuo avainlenksu on tosi järkevä juttu, pitääkin napata tämä idea mukaan kun seuraavaa kassia teen:)

Paula kirjoitti...

Kiitos Anneli ja Lila ;) Avaimia on ärsyttävä etsiä sieltä kassin pohjalta ja toinen on se soiva kännykkä, joka ei sitten millään osu käteen :D

anna kirjoitti...

iiik miten ihanan pirteä kesäkassi <3

kiva kun kävit blogissani osallistumassa arvontaan. toivotaan että onni potkaisee ja joku palkinnoista päätyy sinun luoksesi :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi että on IHANA

Paula kirjoitti...

Anna: Kiitoksia. Joo, toivottavasti onni suosii minua!! Palkintosi ovat mahtavia ;)

Enkuli: KIITOS =)