perjantai 6. toukokuuta 2011

Arvontavoitto ja höpinää

Tälläisen kivan pussukan voitin PäiviH:n arvonnassa. Kiitos vaan vielä kerran! Pussukalla on reilusti kokoa, n.40x35cm, joten mahtuu esim. suurempikin neuleprojekti tms.


Remontti alkais olla loppurutistusta vaille valmis. Pientä listotusta ym. viimeistelyä olis vielä tehtävänä...Tuntuu jo, että remppaväsymys on iskenyt eikä enää oikein jaksa innostua. Johan tätä on kestänytkin useempi kuukausi!! Sitten, kun saa kaikki inhottavat listahommat ja siivoukset tehtyä, niin on kiva päästä sisustamaan =) Uusia huonekaluhankintojakin pitäisi vielä tehdä...
Ajattelin ommella itse keittiöön laskosverhon. Jos jollakulla on hyvää vinkkiä/ohjetta verhon ompeluun, niin otan mielelläni neuvoja vastaan! En ole meinaan koskaan tehnyt itse laskosverhoa, mut ei kai se ole kovin vaikeaa? Eihän?!

Tein pari korttia pikaisesti. Ja sen kyllä huomasin äsken kuvia siirtäessäni koneelle...Olenpa näköjään leikannut saksilla tuohon kortin reunaan pari viiltoa! Kortti on jo postitettu, joten mitään ei ole enää tehtävissä. Harmi.




Tämä toinen kortti onnistui mielestäni paremmin.


OIKEIN LÄMMINTÄ VIIKONLOPPUA!

4 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Ihana tuo pussukka!
Todella kauniita kortteja:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana pussukka todellakin ja upeita kortteja.

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kortteja, erityisesti tykkään tuosta alemmasta! Onnea voitosta, kiva pussukka :)

Paula kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista! Alempi on kyllä kivempi...jotenkin selkeempi. Leimakuvien väritys on vielä hakusessa ja sit välillä tuntuu, et ideoita ois enemmän ku taitoa ;)