maanantai 28. helmikuuta 2011

Ompelukoneen ääreltä

Tämä kauppakassi on ommeltu tavallisen kaupan muovikassin kaavalla. Näitähän on näkynyt useammassa blogissa ja nyt minäkin sain aikaiseksi kokeilla. Tämä oli tämmönen "testiversio", kannattaako vuorittaa, miten ommella yms. 


On tällä jo tehtykin yksi kauppareissu ja hyvin kesti, vaikka ei ole vuoritettu. Saumat ompelin pussiin, niin on siistimpi ja kestävämpikin saumoistaan. Kassin suuhun ja kahvoihin ompelin alavarat. Kangas löytyi vanhoista varastoista, tästä olen joskus ommellut verhot keittiöön.


Ompelin myös pussukan kirpparilta ostetusta ruskeakuviollisesta paitapuserosta. Pussukan yläosa on pellavaa, muuten puuvillaa.


Pussukka on vuoritettu.


Pehmopinssin pöllö on löytynyt netistä, tulostin sen siirtopaperille ja silitin kankaaseen. Välissä on pehmikkeenä vanua. Onhan tuo vähän muotopuoli, mutta ei nyt haittaa meikäläistä... vaikka yleensä aika pikkutarkka olenkin tämmösissä ;)


7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

No onpa ihanat Pussukat (itselläni pussukkamania!) ja tuollainen muovikassin kaavalla tehty on ollut myös Liian Kauan omalla ToDo-listalla!

Kiva kun osallistuit niin ihanan blogisi löysin! :-)

Ihanaa kevään odotusta!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kivoja ompeluja. Mistä ostit tuon kirjoitskankaan?

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kivoja ompeluja. Mistä ostit tuon kirjoitskankaan?

Anonyymi kirjoitti...

Aivan superihana pussukka!

Paula kirjoitti...

Laura: Kiitos ja kiva, kun löysit tänne ;) Ihanaa kevään odotusta myös sulle!

Enkulin Käsityöt: Tarkoititko tuota kauppakassin kangasta? Olen tilannut sen joskus jostain, mutta en enää muista mistä. Siitä on niin kauan!

Sara: Voi kiitos ;)

sanna kirjoitti...

Ihania ompeluksia ja ihana blogi sulla! Onko sulla joku näppärä ohje tuohon vekkipussukkaan?

Paula kirjoitti...

Kiitos Sanna! Tuon ompelemisesta on jo niin kauan, etten enää ees oikein muista...taisin vaan piirtää kaavan paperille ja sillä mallailla vekkien syvyydet ja paikat. Ei mulla kyllä mitään "oikeeta" valmista kaavaa ollut ;)