lauantai 30. maaliskuuta 2013

P*skarteluhaaste #181

Haasteessa aiheena tällä kertaa KERROKSIA. Korttipohjan päällä on enimmillään viisi kerrosta papereita plus rusetit ja puolihelmet lisänä. Kortti menossa ensimmäiselle kummilapselleni.


Sisäpuolelle löysin netistä aivan ihanan ja liikuttavan runon. Ainakin itellä meinaa silmät kostua tätä lukiessa.



Lopuksi vielä kaikille oikein aurinkoista ja iloista pääsiäistä! Kiitos kaikille teille, ketkä jaksatte käydä blogissani kurkkimassa ja saatattepa jättää vielä kommentinkin :)


torstai 28. maaliskuuta 2013

Arroyo

Onhan täällä jotain neulottuakin valmistunut, vaikka edelliset postaukset ovat olleet kortteja. Langasta oli ensin tarkoitus tehdä myssy, mutta teinkin sitten huivin.
 

Malli: Arroyo by Sarah H. Wolf
Mistä: Ravelry (ilmainen ohje) 
Lanka: Gjestal Maija (2kerää)
Puikot: 60cm pyöröt nro 3½
 

Kuvittelin huivista tulevan hieman isomman, kuin mitä lopputulos sitten oli. Huivi ollut jo käytössä ja äsken mittasin siipiväliksi n. 110cm ja korkeus keskeltä n. 25cm. Pingotuksen jälkeen mitat olisivat olleet vähän enemmän. Kuvassakin huivi näyttää isommalta. Pituutta ainakin olisin kaivannut lisää, joten seuraavaan huiviin sitten muutama pitsikaavion toisto lisää.


maanantai 18. maaliskuuta 2013

P*skarteluhaaste #179

Haasteessa aiheena tällä kertaa MAALI+RESSAUS. Akryylimaalilla sutaisin leimaamani paperin kulmat ja ressausta norsun ympärillä. Maalia löytyy myös vaaleanpunaisista piparkakkureunoista.


sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

P*skarteluhaaste #178

Tällä kertaa haasteen aiheena RAITAA TAI RUUTUA.
 

Koristelin myös telttakortin takapuolen, jonne voi kirjoitella onnittelut.  


Teksti embossattu ja jalkapallo käsitelty Glossy Accentsilla. Jalkapallon leikkasin kuviopaperista irti.


maanantai 4. maaliskuuta 2013

P*skarteluhaaste #177

Ekaa kertaa mukana P*skiksessa. Aiheena pinkki + sininen.



lauantai 2. maaliskuuta 2013

Pöllö sohvalla


Pöllötyynyt ihastuttivat minua jo aikoja sitten Pienen Linnun blogissa. Idean laitoin talteen ja nyt sain viimein toteutettua oman versioni sohvan nurkkaan. Toisen voiskii tehdä sitten värikkäämmästä kankaasta... 



Ontelokuteesta virkattu isompi kori olis muuten valmis, kahvat vaan vielä puuttuu. Ne haluan kiinnittää isoilla puunapeilla...Valmiit napit oli törkeen kalliita enkä raaskinut niitä ostaa. Ajattelin sitten tehä ite ja ostin pyörökepin. Nyt pitäis vaan löytää saha, niin pääsis nappien tekoon!

Tänään illalla käyn kokeilemassa mulle jotain ihan uutta juttua...jos vaan rohkeutta riittää ;) Kerron siitä sitten lisää myöhemmin...  Mukavaa viikonloppua!