perjantai 27. huhtikuuta 2012

Nalle postilaatikolla

Lauran haasteena #32 oli tällä kertaa tehdä työ naiselle. Korttihan se tälläkin kertaa syntyi, nuorelle naiselle.



sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ommeltu kassi

Iski pakottava himo ommella ja tehdä kassi. Tarkotus oli, että tähän olisi mahtunut tarvittaessa n.6cm paksu mappi. Mittoja ottaessani (mapista) ja miettiessäni kassin kokoa, olin niin tohkeissani etten tajunnut ottaa huomioon sitä mapin paksuutta! Meneehän se tänne pienellä tunkemisella...no, harvoin mun tarttee mitään mappia kuljetella. Mahtuu tuohon sentään semmonen ohuempi kansiotasku vai mikä se onkaan nimeltään.


Kantohihnat ompelin niin, että kassia voi kantaa joko olalla tai roikottaa kädessä. Kangas on ostettu Ikeasta.


Sisällä olevaan taskuun aplikoin talon. Inspis saatu siihen Kajsan iloiset tilkut- kirjasta. Piristää kivasti kassin sisäpuolta.


Ihanaa aurinkoista sunnuntaita!

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

ICEY

Täällä on käynyt tänään illalla aikamoisen kylmä tuuli. Räntääkin on vihmonut ihan kiitettävästi. Vielä ei ainakaan kannata laittaa myssyjä tai tumppuja talvisäilöön. Tai vaihtaa kesärenkaita.
Tämän myssyn,tai mun päässä sitä voi kylläkin sanoo pipoks, on mies kuvannut. Ekoista kuvista puuttui takaraivo, sitten tuli muutama "ihan kelvollinen" ja sitten mä olin jossain siellä alalaidassa miehen sanoessa "Kyl mä tsuumasin...". Täytyy sanoa, ettei sillä ole kyllä yhtään kiinnostusta keskittyä kuvanottoon. Ei ainakaan julkisella paikalla. Parempi vaan, mitä sukkelampaan saa kuvan räpsästyä ;D. Tässä tämä ihan kelvollinen:


Malli: Icey
Mistä: Ulla 01/12
Lanka: teetee Primavera
Puikot: 3 ja 4mm
Muuta: Lanka oli minulle uusi tuttavuus ja se oli ihanan pehmoista (merinovillaa ja silkkiä)! Seuraavaan myssyyn joko paksummat puikot tai korkeampi joustinreunus, niin saisin omaan päähäni enemmän myssymäisen. Mulla tuota tukkaa riittää ja myssyä on pidettävä kunnolla otsalla, tai se nousee kokoajan pois!(Ohjeen kuvissa myssy on aika korkealla otsalla ja näyttää siten löysemmältä.) Jätin helmet pois ja päättelin pari kerrosta aiemmin. Kiva malli!

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tunnustus, jonka sain

No niin, palataanpas nyt tähän tunnustukseen.


Tunnustukseen kuuluu seuraavat kolme tehtävää:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.


 

KIITOS PIRJOLLE, Violettia ja villalankaa-blogiin, jolta tämän awardin sain.

Mitähän sitä nyt kertoisi itsestään...

1. Vapaapäivinä en viitsisi millään nousta kellon herätykseen. Usein siirrän sitä torkulla aina vaan eteenpäin...Ilman herätystä voisin nukkua vaikka miten piiitkäään!

2. Aamupalani koostuu yleensä kahvista ja (paahto)leivästä, lisäksi ehkä jogurtti. Heti herättyäni ei vaan maistu oikein puuro tms.

3. En osaa viheltää! No, se ei nyt kovin tarpeellinen taito edes taida olla ;D

4. Toisessa korvassani on kolme reikää ja yhden niistä olen tehnyt silloin nuorempana itse hakaneulalla. Auts!

5. Minulla on viisi veljeä ja yksi sisko.

6. Ajohistoriani aikana olen saanut kahdet ylinopeussakot. Toiset peltipoliisilta ja toiset ratsiassa. Molemmat tulivat lyhyellä aikavälillä ja kolmansista olis lähtenyt kortti! (Yleensä en kyllä aja ylinopeutta, laitetaan nuo nuoruuden/tyhmyyden piikkiin!)

7. Kävin muutama päivä sitten ensiapukurssin. EA2 oli ehtinyt mennä vanhaksi, joten nyt löytyy EA1-kortti. Ensiaputaidot pitäisi kyllä löytyä jokaiselta. Koskaan ei tiedä mitä tilanteita tulee vastaan. Oli kyllä hyvä kerrata elvytys yms.

Tämäkin tunnustus taitaa jo löytyä niin monesta blogista, joten en laita tätä eteenpäin. Jos joku haluaa ottaa tämän mukaansa, niin ole hyvä, olet sen ansainnut!

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Vartin kortti

Lauran haasteena #30 oli käyttää työhön korkeintaan vartti. Tämmöisen kortin sain aikaiseksi siinä ajassa.



Tähän korttiin puolestaan tais kyllä upota useempikin vartti! Kauheeta säätämistä ja miettimistä noitten papereitten ja värien kaa ;D Lopputulokseen oon kyllä tosi tyytyväinen, ihanan värikäs ja keväinen!



Tämän ovikoristeen olen tehnyt joskus vuosia? sitten. Tänä vuonna vaihdoin siihen nuo rusettien kangasnauhat. Pajunkissoilla olen päällystänyt vähän isommat muoviset munat. Muistan miten niitten kuumaliimaamiseen meni "hieman" aikaa...



maanantai 2. huhtikuuta 2012

Nyt on lomat lusittu

Ensinnäkin Pepe kiittää onnitteluista ;) ja toiseksi minä kiitän Pirjoa saamastani tunnustuksesta. Palaan siihen myöhemmin.

Tultiin viime sunnuntaina, siis eilen?!, aamuyöllä kotia lapin reissulta. Missäs muuallakaan oltais oltu kuin Saariselällä... Aika pilvistä oli alku viikko, mutta lopussa oli onneksi muutama aurinkoinenkin päivä. Maisemat on kyllä aivan mahtavia ja siellä sielu lepää ;) 


Hiihdettiin tällä reissulla ensimmäistä kertaa Kulmakurun lenkki. Karttaan se oli merkitty sinisen alun jälkeen punaisella ja mustalla. Ei siis sieltä helpoimmasta päästä, mutta luulin kyllä pahemmaksikin. Ehdottomasti täytyy hiihtää se toistekin, jo maisemien takia.


Mulla on varmaan joku ihme Saariselkäkirous, koska tälläkin reissulla se perr...leen rakko tuli kantapäähän!! Nyt sentään oli n.50 km hiihtoa takana täällä kotinurkilla, ihan samat sukat ja monot käytössä, eikä mitään ongelmia. Mutta annas kun ollaan lapissa, niin eikös ala kantapäässä hinkata parin päivän jälkeen!! Sain mä kuitenkin hiihtokilometrejä viidessä päivässä n.120. Jee! (viime vuonna vain 80km). Viimesenä päivänä ei kyllä hiihto napannut sitten yhtään ;) mutta Panimossa oli hyvää tummaa olutta!

Kesälomaa odotellessa...