perjantai 23. maaliskuuta 2012

Pepe juhlii ;)


Pepe täyttää huomenna 5vuotta. "Juhlittiin" jo tänään, koska lähdetään ensi yönä reissuun. Paistoin lettuja (Pepen suurta herkkua!), laitoin maksalaatikkoa päälle ja sitten rullalle. Keskelle raejuustoa ja "kynttilöiksi" viisi herkkuluun palasta. Hyvin näkyi maistuvan meijän herkuttelijalle. Enemmänkin olis varmaan lettuja uponnut ;D




Tämä avaimenperä oli ihan pakko ostaa, kun näin sen eräässä kaupassa. Tämä on Tommi Vuorisen taiteilema karikatyyri beaglesta. Upea!

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Pääsiäiskukko

Tällä kortilla osallistun ensimmäistä kertaa Lauran korttihaasteeseen #27, johon piti valita joko vihreää tai keltaista. Keltaisella pääasiassa mennään, mutta mukaan myös vähän vihreää. Lopputulokseen en nyt oo ihan kyllä tyytyväinen...jotenkin suttunen vaikutelma jää...Mun mielestä. Ei ois ehkä pitänyt sittenkään sotkea tota kuvan taustaa!


maanantai 19. maaliskuuta 2012

Nelkytä veelle

Tämmöinen kortti syntyi velipojalle...eikä kyllä siitäkään uskois, että on jo kohta noin vanha!! Huh huh- mihinkä ne vuodet oikein vierii?! "Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää..." joku lauloi noin, ei nyt muistu mieleen kuka...


Leimasin on Art Impressionsin, jätin vain emännän pois kuvasta. Omasta mielestä tuon vaarin väritys onnistui ihan ok. Bilehattuun laitoin vähän kimalletta, joka ei tietenkään näy kuvassa ;) 


perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kännylle

Taas pukkaa kännykälle suojapussukkaa! Tämä on tehty SA-kaupasta ostetusta armeijan vanhasta takista. Eihän tähän mennyt kuin pieni pala hihaa, lopun takista ajattelin käyttää laukkuun. Ompelukone vaan tykkää taas kettuilla mulle, joten täytys se saada kuntoon ennen suurempia ompeluprojekteja...


Koristeeksi kirjailtu tipunen ;D


tiistai 6. maaliskuuta 2012

Maatuskakannet

Teki mieli näperrellä ja ommella, joten tein huovasta kalenterinkannet.

 
Ihanasta maatuskanauhasta tein tuon kynänpidikkeen lisäksi merkkinauhan, jotta löytää oikean sivun helposti. Muovitaskusta leikkasin pienen palan ja ompelin taskun vuosiluvulle. Voi kätevästi vaihtaa uuteen taas seuraavana vuonna.


sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Reilut kaksi vuotta ja...

tadaa-SUKAT OVAT VALMIINA!!

Siis ihan oikeesti mä olen aloittanut näitten neulomisen muistiinpanojeni mukaan 1.10.-09. Pikkasenko on tämä projekti kestänyt ;D Itseasiassa toinen sukista oli jo valmiina ja toisen varttakin olin jo neulonut hyvän matkaa.

Nämähän oli työn alla jo tällöin, kun esittelin keskeneräisiä... (EIKÄ!tuolta paljastui toisetkin sukat, jotka vois ehkä tehä jo loppuun,ne Dropsin sahalaitaiset. En ainakaan muista niitten valmistuneen..Mistähän ne löytyis? Ja tuo ruskeasta Nallesta aloittamani neule on sekin kesken! Taitaapi mennä purkuun...Nyt muuten hävettää ;))


Malli: Paraphernalia
Mistä: Ohjelinkki löytyy Tainan blogin sivupalkista
Lanka: Schoppel Wollen Zauberball
Puikot: 2½ mm
Muuta: Kauniimmat ehkä yksivärisestä langasta neulottuna. Pelottaa sukkien hajoaminen alta aikayksikön karheitten kantapäitteni takia;) Lanka ohutta ja pehmeää.